Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Спецслужби встановили, що сепаратистські шоу на південному сході фінансує Янукович

Захист держави 4788 переглядів

Опубліковано - 4.04.2014 18:09 | Всі новини | Версія для друку

Спецслужби встановили, що сепаратистські шоу на південному сході фінансує Янукович
Спецслужби встановили, що сепаратистські шоу на південному сході фінансує Янукович
Перший віце-прем’єр-міністр Віталій Ярема заявляє, що Віктор Янукович персонально фінансує сепаратистські акції на південному сході України.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Віктор Янукович разом зі своїми прихильниками вивіз, за нашою інформацією, за територію України дуже велику суму коштів, ми точно не можемо сказати, але там налічуються мільярди доларів", - сказав Ярема.

"І ці кошти сьогодні, за нашою інформацією, за інформацією розвідувальної служби, використовуються зараз для підняття сепаратистських настроїв серед населення України", - заявив він.

Ярема повідомив, що з кінця лютого в Україні було проведено близько 320 сепаратистських акцій, у яких взяли участь близько 242 тисяч громадян.

15 лідерів сепаратистів уже арештовані. Саме із цим Ярема пов’язує певне зменшення сепаратистських настроїв останнім часом.

Також він попереджає, що за даними СБУ, сепаратисти планують 1 і 9 травня провести в південно-східних областях масштабні акції для дестабілізації обстановки.

На запитання, чому досі не арештовані відомі своїми сепаратистськими висловленнями депутати Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олег Царьов і Вадим Колесніченко, Ярема відповів, що, швидше за все, проти них уже відкрито кримінальне провадження, але ця інформація не афішується.

Віце-прем’єр також наголосив, що наразі ці громадяни мають депутатську недоторканність і притягнути їх до кримінальної відповідальності практично неможливо.

Раніше Рада національної безпеки й оборони України заявила, що сепаратисти за підтримки Росії збираються обрати "президента" південно-східних регіонів України до кінця квітня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.