Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У НАТО вважають, що відкритої інтервенції Росії в Україну не буде

Світ навколо нас 4521 перегляд

Опубліковано - 6.05.2014 16:08 | Всі новини | Версія для друку

У НАТО вважають, що відкритої інтервенції Росії в Україну не буде
У НАТО вважають, що відкритої інтервенції Росії в Україну не буде
Ймовірність введення Росією своїх військ на схід України знизилась, вважає головнокомандувач сил НАТО у Європі. Однак Німеччина застерігає від посилення конфлікту навколо України.

Ймовірність введення російських військ до східної України знизилась, вважає головнокомандувач сил НАТО в Європі, генерал військово-повітряних сил США Філіп Брідлав.

Про це він заявив у понеділок, 5 травня, у Канаді, повідомляє інформаційне агентство AFP з посиланням на телеканл СВС. Ще кілька днів тому, пояснив американський генерал, він був переконаний у тому, що Росія здійснить інтервенцію в Україну. Однак наразі, заявив Брідлав, президент Росії Владімір Путін "зможе досягнути своєї мети без вторгнення російських військ до України".

Найвірогіднішим сценарієм розвитку подій, за словами головнокомандувача сил НАТО у Європі, є той, що Путін продовжуватиме дискредитувати український уряд, провокувати хаос та готувати підґрунття для сепаратистських рухів.

Брідлав переконаний у тому, що як і у ситуації з Кримом, Путін спростовує нинішню присутність Росії на території України. Однак у Криму Росія таки була задіяна, тож "те саме станеться і в інших частинах України", заявив американський військовий.

Застереження німецького міністра

Водночас міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр застерігає від загрози відкритого військового протистояння в Україні, яка зростає. "Криваві події в Одесі засвідчили, що ми перебуваємо за кілька кроків від військової конфронтації", - заявив Штайнмаєр в інтерв’ю провідним європейським виданням. На його думку, нині потрібно шукати інструменти для уникнення громадянської війни. "Український конфлікт набрав швидкості та загострився настільки, що ще нещодавно ми не могли такого собі уявити", - додав очільник німецького МЗС.

Розмову зі Штайнмаєром оприлюднили у вівторок, 6 травня, іспанська газета El Pais, французьке видання Le Monde, а також центральні газети Італії та Польщі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.