Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. СБУ встановила звідки атакували сервер ЦВК

Захист держави 5315 переглядів

Опубліковано - 27.05.2014 16:33 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. СБУ встановила звідки атакували сервер ЦВК
Кібервійна. СБУ встановила звідки атакували сервер ЦВК
Служба безпеки України повідомила, що за хакерськими атаками на сайт ЦВК і систему ЦВК “Вибори” стоїть Росія.

Як повідомляє сайт відомства, переважно атаки генерувалися з території Російської Федерації з використанням бот-мереж.

У рамках розслідування цих атак силовики затримали в Києві групу хакерів, які готувалися вивести з ладу інформаційні ресурси ЦВК. У них вилучили технічні засоби, серед яких комплекс моніторингу і злому інтернет-мереж, а також спеціалізоване програмне забезпечення російського виробництва.

У Вінниці виявили та заблокували роботу уражених вірусами двох серверів, які орендував громадянин Росії. Повідомляють, що зловмисники шляхом злому отримали доступ до серверів хостинг-провайдера "Бестхостинг" і згенерували потужну DDOS-атаку на сайти ЦВК (понад 200 000 пакетів на секунду).

Окрім того, СБУшники разом із працівниками ЦВК виявили та знешкодили вірусну атаку, яку запровадили в електронну систему обробки даних. Саме вона мала показати перемогу на виборах Дмитра Яроша, про яку заявили на російському "Первом канале".

"Не знаючи про знешкодження вірусної закладки українською спецслужбою, російський телеканал оприлюднив провокацію і прокоментував у своєму сюжеті саме той результат, який мав згенерувати вірус на сайті ЦВК", - заявили в СБУ.

Також силовики запобігли спробі перенаправити і сфальсифікувати електронні дані виборів на одному з округів у Дніпропетровській області. Крім того, у Тернопільській, Житомирській, Полтавській і Волинській областях запобігли спробі перевантажити лінії зв’язку шляхом безперервного автододзвону на стаціонарні телефони виборчих округів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.