Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москва підтвердила часткову проплату за газ. Переговори тривають

Газоват 6201 перегляд

Опубліковано - 2.06.2014 12:12 | Всі новини | Версія для друку

Москва підтвердила часткову проплату за газ. Переговори тривають
Москва підтвердила часткову проплату за газ. Переговори тривають
Міністерство енергетики Російської Федерації підтверджує надходження від України $786,4 млн як погашення боргу за газ за лютий і березень.

Про це повідомив представник міністерства.

"Міненерго РФ підтверджує надходження від НАК "Нафтогаз України" 786,366 мільйона доларів. Два платежі, призначення – за лютий і березень", - повідомив співрозмовник агентства.

У п’ятницю голова Міненерго України Юрій Продан заявив, що "Нафтогаз" перерахував "Газпрому" 786 мільйонів доларів. Надходження платежу на рахунки російської компанії очікувалося 2 червня.

За даними "Нафтогазу", таким чином компанія завершила оплату поставок за перший квартал 2014 року, виходячи з ціни у 286,5 долара.

Як повідомлялось, Газпром переніс уведення режиму передоплати за газ для України з 3 на 9 червня.

30 травня НАК "Нафтогаз України" перерахував ВАТ "Газпром" $786 млн, повністю сплативши всі рахунки за поставки природного газу за ціною 268,5 долара за тисячу кубометрів і тим самим підготувавши умови для подачі до Стокгольмського арбітражу позову в спорі про ціну поставок.

У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості заявили, що готові оплачувати борги за поставлений газ лише після того, як буде узгоджена тимчасова ціна на блакитне паливо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.