Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порошенко оголосив про припинення на тиждень бойових дій в зоні проведення АТО

Влада 4722 перегляди

Опубліковано - 20.06.2014 21:09 | Всі новини | Версія для друку

Порошенко оголосив про припинення на тиждень бойових дій в зоні проведення АТО
Порошенко оголосив про припинення на тиждень бойових дій в зоні проведення АТО
Президент України Петро Порошенко віддав наказ про припинення вогню на сході держави, що триватиме з 22:00 20 червня до 10:00 27 червня.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час спілкування з жителями Святогорська Донецької області, повідомляється на сайті МВС.

За словами Президента, бойові дії припиняються для того, щоб терористи могли скласти зброю, а ті, хто цього не зроблять, будуть знищені.

Президент уточнив, що сили АТО вестимуть бойові дії тільки у відповідь, тобто якщо бойовики нападатимуть.

Він також заявив, що найближчим часом на сході України почнеться відновлення будинків, пошкоджених під час боїв з терористами. Всі роботи з відновлення вестимуться за рахунок держави.

Як повідомлялося раніше, Порошенко пропонує мирний план з припинення конфлікту на території Донецької та Луганської областей. Зокрема, план передбачає одностороннє припинення вогню з боку українських військових. Після цього бойовики мають скласти зброю, звільнити заручників і захоплені будівлі. Ті, хто не скоював тяжких злочинів, підпадають під амністію, російським найманцям буде надано коридор для повернення на батьківщину. «Припинення вогню» буде оголошено після завершення процесу відновлення повного контролю на українсько-російському кордоні, і триватиме незначний проміжок часу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.