Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄС готовий до нових санкцій проти Кремля

Світ навколо нас 3991 перегляд

Опубліковано - 23.06.2014 13:44 | Всі новини | Версія для друку

Голова МЗС Великобританії Вільям Хейг
Голова МЗС Великобританії Вільям Хейг
Міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг заявив, що ЄС готовий застосувати нові санкції проти Москви, якщо в цьому виникне необхідність. Президенту Росії Путін він порадив не сумніватися в цьому.

Голова МЗС Великобританії Вільям Хейг заявив, що Євросоюз готовий до введення нових санкцій проти Росії, якщо для цього виникне необхідність.

Про це він заявив журналістам перед зустріччю міністрів закордонних справ країн-членів ЄС у понеділок, 23 червня, в Люксембурзі.

"Путіну не варто сумніватися в тому, що ми в ЄС готові до застосування подібних заходів. Щодо підготовки більш широких санкцій проти Росії вже зроблено чимало роботи", - цитує слова Хейга інформаційна агенція Reuters.

Нові, передусім, економічні санкції проти Росії з огляду на небажання Москви сприяти деескалації військового конфлікту в східних регіонах України можуть стати темою обговорення на саміті ЄС найближчої п’ятниці, 27 червня.

Президенти США Барак Обама та Франції Франсуа Олланд, а також канцлерка Німеччини Анґела Меркель вже пригрозили Росії посиленням санкцій у тому разі, якщо Москва не застосує свій вплив на озброєних проросійських сепаратистів на сході України.

Як повідомляє інформаційне агентство dpa з посиланням на представника Білого дому, Німеччина, Франція та США, крім того, вимагають від Росії відвести війська від українського кордону, а також перекрити доступ на територію України озброєним бойовикам.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.