Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін знову почав повторювати мантри про «захист російськомовного населення»

Імперія «Совок» 4644 перегляди

Опубліковано - 24.06.2014 21:54 | Всі новини | Версія для друку

Путін знову почав повторювати мантри про «захист російськомовного населення»
Путін знову почав повторювати мантри про «захист російськомовного населення»
Президент РФ Владімір Путін заявив, що Росія захищатиме права російськомовного населення в Україні, і висловив надію, що «Збройні сили для цього не потрібні».

Про це він заявив на прес-конференції у Відні за підсумками переговорів з президентом Австрії, повідомляє РИА Новости.

«Ми завжди будемо захищати етнічних росіян в Україні і ту частину українського населення, українського народу, яка відчуває свій нерозривний не тільки етнічний, а й культурний, мовний зв`язок з Росією, відчуває себе частиною широкого російського миру», - сказав він.

«Ми, звичайно, будемо не тільки уважно стежити, а й відповідним чином реагувати. Сподіваюся, що збройні сили для цього не потрібні», - додав президент РФ.

За його словами, Росія розраховує, що права громадян східної України будуть враховані під час мирного процесу в цій країні.

«І ми - Росія і я, як глава держави, хочемо створити умови для цього мирного процесу. Цим обумовлено те, що я звернувся до верхньої палати російського парламенту скасувати постанову на право застосування Збройних сил на Україні, але розраховую на те, що мирний процес розвиватиметься в напрямку вирішення питань про права, законні права громадян, які проживають у східній частині », - сказав Путін.

«Потрібно говорити про зміни в Основний закон, про те, як люди будуть там жити, і як вони будуть гарантовані у своїх правах», - додав президент РФ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.