Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рішення про продовження АТО або режиму перемир’я буде ухвалено сьогодні до 22.00

Влада 4597 переглядів

Опубліковано - 30.06.2014 14:24 | Всі новини | Версія для друку

 Рішення про продовження АТО або режиму перемир’я буде ухвалено сьогодні до 22.00
Рішення про продовження АТО або режиму перемир’я буде ухвалено сьогодні до 22.00
Рішення про продовження антитерористичної операції або режиму перемир’я в Донецькій і Луганській областях має бути ухвалене сьогодні, 30 червня, до 22.00.

Про це заявив на брифінгу прес-секретар інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Рішення про продовження АТО буде ухвалено до 22.00», - сказав Лисенко. При цьому він відзначив, що рішення буде ухвалено президентом України Петром Порошенком.

Між тим, обстановка у Донецькій і Луганській областях, незважаючи на дію режиму перемир’я, істотно загострилася, бойовики не припиняють спроб перенести терористичні акції в інші регіони країни – зокрема, у Харківську область.

«Бойовики здійснюють обстріл військових об’єктів, фіксуються численні спроби перенести терористичні акції на інші регіони країни - зокрема, на Харківську область», - сказав Лисенко.

За його словами, лідери терористичних угруповань і російська сторона продовжують перекладати відповідальність за недотримання режиму перемир’я на українських військових. «Зокрема, розповсюджуються заяви про нібито обстрілі українськими силовиками житлових будинків у містах сходу України і об’єктів прикордонної і митної служб Російської Федерації.

Проте встановлено, що терористи активно використовують артилерійську установку в Слов’янську, ведуть з неї вогонь по житлових кварталах міста. Так, вчора під час артобстрілу терористами Слов’янська поранення одержали двоє пенсіонерів, частково пошкоджено житловий будинок. Також було обстріляно приміщення ДАІ», - повідомив Лисенко.

Як відомо, 27 червня ввечері Порошенко ухвалив рішення про продовження перемир’я ще на 72 години.

Незважаючи на перемир’я, терористи продовжують вести обстріл позицій сил АТО, а також житлових кварталів у населених пунктах Донецької і Луганської областей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.