Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Росії придумали легенду, яка виправдовує провальний піар з гуманітаркою

Імперія «Совок» 4677 переглядів

Опубліковано - 16.08.2014 15:26 | Всі новини | Версія для друку

В Росії придумали легенду, яка виправдовує провальний піар з гуманітаркою
В Росії придумали легенду, яка виправдовує провальний піар з гуманітаркою
КАМАЗи з російською гуманітарною допомогою для жителів південного сходу України були завантажені не повністю відповідно до техрегламентом для нових машин, багато з яких ще не пройшли обкатку.

Про це розповів РІА Новости представник підмосковного транспортного підприємства - перевізника гуманітарного вантажу.

В інтернеті раніше з’явилися фотографії, на яких вантажівки з гумконвою заповнені лише частково.

"КАМАЗи не завантажені повністю, щоб не було надмірного зносу ще не обкатаних автомобілів, багато з яких 2014 випуску ", - сказав співрозмовник агентства.

Крім того, за його словами, колону супроводжує обмежена кількість людей. "Це значить, що в разі поломки техніки і зупинки на трасі перевантажити багатотонну вантажівку вручну по інших машинах, до того ж завантажених повністю, було б дуже непросто", - сказав співрозмовник агентства.

"До того ж, повністю завантажений фургон недостатньо швидко йде в гору, що зважаючи на велику кількість машин сильно впливало б на швидкість пересування колони. А вантаж необхідно було доставити швидко зважаючи на складну гуманітарну ситуацію на сході України", - додав він.

Від "Аратти": отакої! Виявляється диво російського автопрому можна, поки новий, використовувати виключно як легкову машину для перевезення двох пасажирів. Бо зламається... І їздити виключно біля СТО, щоб одразу відремонтувати...

Це колись, років 50 тому, нову радянську вантажівку було небезпечно навантажувати.Та й їздити просто так, без пригод, навряд чи кому випадало. Бо фактично це була не готова машина, а такий собі "конструктор" "Зроби сам". Адже на заводі не виробляли автомобілі, а "гнали план": чим більше одиниць продукції - тим більше премія.

А відтак виникає підозра: величезний караван "гуманітарного порожняка" - черговий пропагандистський блеф Кремля. Традиційно недолугий. На кшталт твердження про те, що російська техніка - найкраща.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.