Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США завершують підготовку нових санкцій проти Росії

Світ навколо нас 4024 перегляди

Опубліковано - 10.09.2014 13:13 | Всі новини | Версія для друку

США завершують підготовку нових санкцій проти Росії
США завершують підготовку нових санкцій проти Росії
США завершують підготовку нового пакету санкцій проти Росії, які торкнуться оборонної сфери, а також енергетичного та фінансового секторів.

Про це заявила заступниця прес-секретаря Державного департаменту США Марі Гарф.

За її словами, остаточне рішення щодо санкцій проти Росії через її роль у ескалації конфлікту в Україні ухвалюватиметься з огляду на події найближчих кількох днів.

Раніше у вівторок речниця Єврокомісії Піа Аренкільде-Гансен повідомила, що санкції ЄС проти Росії за її дії в Україні будуть опубліковані і вступлять у силу за кілька днів.

У понеділок Євросоюз формально схвалив санкції проти Росії, які мають бути запроваджені упродовж кількох днів. Перед цим 8 вересня ЄС відклав процедуру запровадження нових санкцій, що змусило європейських урядовців провести зустріч для обговорення нових обмежувальних заходів.

Санкції були погоджені лідерами Євросоюзу у той час, як 5 вересня у Вльсі відбувався саміт НАТО.

В ЄС заявили, що запровадження нових санкцій може бути зупинене, якщо Москва поважатиме умови припинення вогню на Донбасі та відведе свої війська з території України.

Міністерство закордонних справ Росії, своєю чергою, погрожувало «реагувати», якщо ЄС запровадить додаткові санкції проти Москви. Росія не визнає наявності своїх військ в Україні.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про врегулювання з 12 пунктів, який передбачає, зокрема, негайне припинення вогню з 18:00 того дня за київським часом на сході України, обмін військовополоненими, забезпечення гуманітарної допомоги, моніторинг режиму припинення вогню і моніторинг за становищем на українсько-російському кордоні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.