Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики, улаштувавши кризу, тепер стануть НАЦ`ЄДами

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6265 переглядів

Опубліковано - 22.03.2007 17:25 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики, улаштувавши кризу, тепер стануть НАЦ`ЄДами
Більшовики, улаштувавши кризу, тепер стануть НАЦ`ЄДами
У Верховній Раді оголошено рішення про створення коаліції національної єдності.

Як раніше відзначав прем'єр Віктор Янукович, створення нової коаліції припускає збільшенні кількості членів нинішньої парламентської більшості.

"Сьогодні ми в парламенті робимо важливий крок з розширення нашої коаліції, створюючи якісно нову коаліцію - коаліцію національної єдності", - сказав Янукович вчора на засіданні уряду.

Як відзначається в заяві про створення коаліції, входити до лав НАЦЄДи (скорочена назва нової коаліції - ред) депутати будуть в індивідуальному порядку.

Лідер ПППУ Анатолій Кінах сьогодні заявив журналістам, що політрада в підтримала необхідність діалогу в напрямку формування ефективної соціально-економічної політики, у тому числі на основі участі представників ПППУ в структурах виконавчої влади.

"Підтримане також рішення голови партії: брати участь у роботі Кабінету міністрів України. Що стосується політичної конфігурації в парламенті, позиції Партії промисловців і підприємців залишаються незмінними - для нас головна стратегічна мета - це створення умов посилення політики національної єдності в Україні", - заявив Кінах, затверджений вчора міністром економіки країни.

Отже, вочевидь, завдання-мінімум більшовики виконали і тепер, до так би мовити, нового етапу, як кажуть сокамерники деяких діячів, треба змінити “окраску”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.