Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США попереджають Росію про нові санкції через порушення «мінських домовленостей»

Світ навколо нас 3797 переглядів

Опубліковано - 4.11.2014 11:21 | Всі новини | Версія для друку

США попереджають Росію про нові санкції через порушення «мінських домовленостей»
США попереджають Росію про нові санкції через порушення «мінських домовленостей»
Cанкції проти Росії зростуть, якщо Москва далі зневажатиме свої зобов’язання за «мінськими домовленостями».

Про це заявила в понеділок речниця Ради національної безпеки при президентові США Бернадетт Міган.

Вона нагадала, що США засуджують незаконні так звані «вибори», що їх провели підтримувані Росією сепаратисти в частині Донецької й Луганської областей.

У зв’язку з цим вона наголосила, що Сполучені Штати занепокоєні заявою Міністерства закордонних справ Росії, яка, за її словами, «як виглядає, намагається легітимізувати ці фіктивні «вибори».

Ці «вибори» не тільки порушили Конституцію і законодавство України, а й «мінські домовленості», додала речниця, нагадавши, що і Москва, і проросійські сепаратисти за умовами перемир’я, укладеного в Мінську у вересні, погодилися провести місцеві вибори за українським законом.

У неділю проросійські сепаратисти провели на захопленій ними території частини Донбасу так звані «вибори», на порушення «мінського протоколу» від 5 вересня, який передбачав проведення дострокових місцевих виборів там відповідно до закону України «Про тимчасовий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей». Цей закон призначив такі вибори на 7 грудня.

Значна частина світової спільноти, як і Україна, заявила, що не визнає протизаконних сепаратистських «виборів». У Європейському союзі вже теж попереджали про можливість нових санкцій проти Росії. Москва натомість уже дала знати, що «поважатиме волевиявлення» сепаратистів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.