Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У ЄС щораз більше розбіжностей щодо санкцій проти Росії

Світ навколо нас 3839 переглядів

Опубліковано - 18.11.2014 10:13 | Всі новини | Версія для друку

У ЄС щораз більше розбіжностей щодо санкцій проти Росії
У ЄС щораз більше розбіжностей щодо санкцій проти Росії
Міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина заявив про щораз більші розбіжності щодо загострення санкцій проти Російської Федерації за її агресії проти України.

Про це повідомляє польське інформаційне агентство РАР з посиланням на заяву міністра для журналістів після сьогоднішньої зустрічі глав МЗС держав Євросоюзу.

"Я був свідком дискусії на тему чітких записів (у рішенні – ред.) та вважаю, що добре сталося, що взагалі зайняли таку позицію. Було би погано, якби не вдалося зайняти спільної позиції. Розбіжності були великими, але треба радіти з того, що є", - сказав він.

Схетина заявив, що розбіжностей більше, ніж було ще місяць тому під час попередньої зустрічі глав МЗС ЄС у Люксембурзі, на якій було прийнято рішення про збереження запроваджених у вересні економічних санкцій проти РФ.

Польський міністр також сказав, що його не розчарували сьогоднішні домовленості міністрів, висловивши думку, що європейські політики таким чином "хотіли спробувати ще дати собі шанс" на порозуміння з Росією.

Схетина додав, що ще на цьому тижні до Києва та Москви на переговори поїде глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, а пізніше - верховний представник із зовнішньої політики та безпеки ЄС Федеріка Могеріні.

Як повідомлялося раніше, міністри закордонних справ держав Європейського Союзу домовились про розширення списку людей, проти яких будуть введені персональні візові та фінансові санкції, в який увійдуть лідери самопроголошених Донецької та Луганської «народних республік». Водночас санкції не будуть поширені на представників Російської Федерації.

Водночас представники української влади закликали західні держави посилити санкції проти Росії за те, що вона визнала проведені проросійськими бойовиками так звані вибори на початку листопада цього року та у цьому місяці збільшила поставки зброї для бойовиків, які, у свою чергу, активізували напади на позиції українських військових на Донбасі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.