Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Держдумі таємно обговорили статус російських “добровольців”, які воюють в Україні

Імперія «Совок» 3786 переглядів

Опубліковано - 9.12.2014 21:55 | Всі новини | Версія для друку

У Держдумі таємно обговорили статус російських “добровольців”, які воюють в Україні
У Держдумі таємно обговорили статус російських “добровольців”, які воюють в Україні
У Держдумі відбулася закрита нарада комітету з оборони за участю начальника Генштабу Збройних сил Росії Валєрія Герасімова і головного військового прокурора Сєргєя Фрідінського.

На засіданні обговорювалися питання, що стосуються російських добровольців, які воюють в Україні, пише газета "Ведомости" у вівторок, 9 грудня.

Як повідомив виданню член комітету з оборони, заступник голови фракції "Єдина Росія" Франц Клінцевич, на засіданні обговорювалися статус російських добровольців, які воюють в Україні, а також можливість компенсацій їхнім сім’ям.

"Тема складна, тому нічого більше поки розповісти не можу", - сказав Клінцевіч.

За даними газети, члени комітету не знали про те, що на засіданні буде обговорюватися тема добровольців, і після засідання заперечували її обговорення.

"Засідання пройшло в закритому форматі і офіційно було присвячене законодавчому забезпеченню діяльності Збройних сил Росії", - розповів газеті член комітету Ігорь Зотов.

Тим часом, за словами члена комітету від КПРФ Владіміра Бєссонова, засідання було присвячене виключно темі російських добровольців, які воюють в Україні.

Він розповів, що на засіданні обговорювалася також "здатність вирішення питань, пов’язаних з відповіддю на агресію, несподівано для противника".

"Ніхто ж не знає, як їх (російських добровольців в Україні) називати і що з ними робити, цю тему треба було порушити", - заявило джерело в апараті Держдуми.

Наприкінці листопада в адміністрації президента Росії відбулося засідання Ради з прав людини, темою якого став захист прав військових і допомогу сім’ям загиблих на службі.

На зустрічі заступник міністра оборони Росії Ніколай Панков обговорив з правозахисниками питання про виплати сім’ям тих, хто загинув під час навчань біля кордонів з Україною. При цьому він підкреслив, що російські військові не брали участь у бойових діях на сході України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.