Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кожна поступка заохочуватиме Росію до подальшої агресії

Світ навколо нас 4336 переглядів

Опубліковано - 3.02.2015 14:58 | Всі новини | Версія для друку

Кожна поступка заохочуватиме Росію до подальшої агресії
Кожна поступка заохочуватиме Росію до подальшої агресії
Президент Польщі Броніслав Коморовський виступає проти поступок Російській Федерації до моменту відмови від агресії проти України, оскільки такі поступки лише заохочуватимуть Росію продовжувати таку політику.

Про це Коморовський сказав сьогодні в ефірі польського радіо TOK FM.

"Якщо (конфлікт з Україною) не завершиться відмовою Росії від агресивної політики, то кожна поступка буде сприйматися як дозвіл і заохочення для продовження такої агресивної політики", - сказав президент Польщі.

За словами Коморовського, Захід мусить не допустити, аби цей конфлікт був вирішений шляхом "мілітарного тріумфу сильнішого над слабшим", а Україна має зберегти свою територіальну цілісність.

Серед найважливіших завдань він назвав необхідність збереження європейської єдності щодо цього конфлікту і наголосив на тому, що події в Україні особливо стосуються Польщі, яка є її безпосереднім західним сусідом.

Як сказав Коморовський, влада Польщі має перебувати в авангарді не лише в питанні збереження територіальної цілісності України, але й у намаганнях відновити довіру між Євросоюзом і РФ.

Коморовський також запевнив, що, як і раніше, вважає можливим продаж Польщею зброї Україні, оскільки не існує жодної заборони на такі поставки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.