Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путіну вже нічого казати, окрім пропагандистських штампів

Імперія «Совок» 4335 переглядів

Опубліковано - 9.02.2015 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Путіну вже нічого казати, окрім пропагандистських штампів
Путіну вже нічого казати, окрім пропагандистських штампів
Українська криза стала наслідком втручання США та “західних союзників” у внутрішні справи України та їхніх спроб “нав’язати всюди свою волю”, заявив Владімір Путін.

"Українська криза виникла не з російської вини. Вона стала наслідком спроб США і їхніх західних союзників - які завважали себе "переможцями" у "холодній війні" - нав’язати всюди свою волю", - сказав російський лідер у інтерв’ю газеті "Аль-Ахрам" напередодні свого візиту до Каїру, повідомляє ВВС.

За його словами, "натівська інфраструктура" наближалася до російських кордонів, ігнорувалися інтереси Росії, а у рамках програми ЄС "Східне партнерство" були здійснені спроби відірвати низку держав колишнього Радянського Союзу від Росії.

"Кульмінацією цих негативних тенденцій стала українська криза. Ми неодноразово попереджали США і їхніх західних партнерів про згубні наслідки втручання у внутрішні справи України. Але до нашої думки не дослухалися", - заявив пан Путін.

Російський лідер назвав умови врегулювання конфлікту на сході України. За його словами, українська влада має припинити військову операцію у Донецькій та Луганській областях та відмовитися від спроб економічного блокування Донбасу.

"Найважливішою умовою для початку стабілізації є негайне припинення вогню, так званої антитерористичної, а по суті каральної операції на південному сході України", - заявив він.

У інтерв’ю єгипетській газеті Владімір Путін дав зрозуміти, що вважає необхідним знайти "нову формулу конституційного ладу сусідньої держави".

Він також закликав, аби українська влада почала прямі переговори з представниками сепаратистів і наголосив, що Росія готова цьому сприяти.

Напередодні стало відомо, що на середу у Мінську запланована зустріч лідерів України, Росії, Німеччини та Франції для обговорення шляхів врегулювання конфлікту на Донбасі.

Від "Аратти": кремлівські пропагандисти високого рівня, наприклад, Лавров, який, за сумісництвом очолює МЗС РФ, у відповідь на звинувачення у російській агресії проти України, вимагають доказів.

З іншого боку, самі свою "фундаментальну мантру" про "спецоперацію" Заходу в Україні повторюють більше року і ... жодного доказу. Наприклад, якщо Майдан і те, що сталося після, тобто спецоперація, профінансована США, то такі витрати мають бути помітні на стані економіки цієї країни. Як це спостерігається в Росії і Україні.

Ви помітили ознаки фінансової кризи в США? Або різкий "приток" доларів на український валютний ринок?

І чому, власне, саме Путін вважає за можливе диктувати суверенній державі, яка Конституція чи адміністративний устрій в ній має бути?

Краще б хоч зараз той самий Путін пояснив що то було рік тому під назвою "Русская весна"? "Випадково" не спецоперація Луб’янки? А розстріл беззбройних демонстрантів і міліціонерів на київському Майдані? Просто кидається в очі однаковий почерк виконавців. Тоді і зараз, на Донбасі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.