Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Після громадських діячів Президент консультується із опозицією

Політика 7122 перегляди

Опубліковано - 30.03.2007 16:44 | Всі новини | Версія для друку

Після громадських діячів Президент консультується із опозицією
Після громадських діячів Президент консультується із опозицією
Лідери об’єднаної опозиції мають намір зараз піти до Секретаріату Президента до Президента Віктора Ющенка і передати йому прийняте на засіданні Комітету національного порятунку звернення політичних партій з вимогою достроково розпустити Верховну Раду.

Про це сьогодні на брифінгу повідомила лідерка БЮТ Юлія Тимошенко.

Тимошенко чергового разу повторила, що об’єднана опозиція вимагає розпуску парламенту і не допустить узурпації влади коаліцією і урядом Януковича. За її словами, якщо не буде розпущена Рада, то «це межуватиме із зрадою інтересів України».

У свою чергу, екс-міністр внутрішніх справ, лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко повідомив, що єдиний шлях, який залишився, це виконання гарантом Конституції своїх функцій, зокрема розпуск Верховної Ради. Він нагадав, як у 2004 році громадяни захистили Президента, тепер, за словами Луценка, Ющенко має захистити громадян України.

Луценко також повідомив, що їм подзвонив Президент Віктор Ющенко, який чекає їх у Секретаріаті Президента.

У свою чергу, лідер «Пори» Владислав Каськів відзначив, що ми сьогодні не повинні допустити помилок, які були зроблені після «помаранчевих» подій. При цьому він назвав сьогоднішні дії опозиції не оголошенням війни, а початком нової політичної ери в Україні.

Лідер «Нашої України» В’ячеслав Кириленко повідомив, що основна більшість депутатів від фракції «Наша Україна» вже підписали звернення щодо розпуску Верховної Ради. Також Кириленко прогнозує, що завтра на з’їзді «Нашої України» буде ухвалено рішення про звернення до Віктора Ющенка з вимогою розпустити Раду. «Це рішення дуже важливе і воно саме вчасно», - сказав Кириленко.

Перед тим Президент зустрічався із політичними діячами та громадськістю.

Зокрема, Леонід Кравчук повідомив журналістам, що він та Іван Плющ передали Ющенку план врегулювання політичної кризи.

«Ми хочемо своїми аргументами довести, що необхідно продовжувати переговори, і потрібно приймати розумні рішення», - зауважив Президент Кравчук. Він підкреслив, що не хотів би, щоб країна жила за принципом, коли одна політична сила перемагає іншу. «Це не годиться для суспільства. Якщо одна сила похоронить іншу силу, то історія може похоронити всіх – про це потрібно думати кожному», - наголосив Кравчук.

Разом із Кравчуком да Президента Ющенка ходили консультуватися народний депутат від партії Регіонів Юхим Звягільський, голова Ради громадськості при Президентові України Іван Плющ а також віце-прем’єр-міністра Андрій Клюєв та інші.

Наразі подробиці цих консультацій не відомі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.