Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін є «справжньою небезпекою» для Балтії

Світ навколо нас 5104 перегляди

Опубліковано - 19.02.2015 14:26 | Всі новини | Версія для друку

Путін є «справжньою небезпекою» для Балтії
Путін є «справжньою небезпекою» для Балтії
Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон заявляє, що Росія становить «реальну і безпосередню небезпеку» для країн Балтії.

За словами Феллона, в Литві, Латвії й Естонії президент Росії Владімір Путін може повторити тактику, яку він використав у Криму і на сході України.

Під час поїздки до Сьєрра-Леоне 18 лютого британський міністр заявив, що він «хвилюється через Путіна» і через спосіб, в який «він випробовує НАТО».

Він наголосив, що НАТО має бути готовим «до агресії з боку Росії, яку б форму вона не мала».

Феллон відзначив причетність Росії до конфлікту в Україні і російські бомбардувальники, що літають близько до британського повітряного простору. «Є танки і бронетехніка, яка перетинає кордон з Україною, і (російські) винищувачі підлітають до Ла-Маншу. Як на мене, ситуація загострюється», – сказав міністр.

Росія неодноразово заперечувала свою причетність до конфлікту на сході України, заявляючи, що там немає її військових і техніки. Захід стверджує протилежне і застосував проти Москви санкції через її дії в Україні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.