Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Своя рука - владика: Азаров призначив собі надмірну пенсію

Кримінал 6162 перегляди

Опубліковано - 17.03.2015 14:28 | Всі новини | Версія для друку

Своя рука - владика: Азаров призначив собі надмірну пенсію
Своя рука - владика: Азаров призначив собі надмірну пенсію
МВС розслідує факт можливої переплати пенсії екс-прем’єр-міністрові Миколі Азарову на суму 585 тис. грн за шість років.

Про це повідомили у прес-службі МВС.

Згідно з повідомленням, у період з 2008 року по 2014 рік високопосадовцю незаконно виплатили пенсію з переплатою у 585 тис. грн.

«Установлено, що службові особи Пенсійного фонду України у 2014 році, діючи за попередньою змовою з екс-прем’єр-міністром України Азаровим Миколою Яновичем, вчиняли розтрату бюджетних коштів», – повідомили у прес-службі.

Також повідомили, що наразі здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (Привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, якщо вони вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу. Максимальна санкція за вказаною статтею передбачає 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Як повідомлялося раніше, військова прокуратура підозрює Азарова у махінаціях із «Антоновим».

Також нагадаємо, що 12 січня Інтерпол оголосив у розшук екс-президента Віктора Януковича, екс-прем’єра Миколу Азарова та низку інших українських екс-чиновників.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.