Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Наливайченко каже, що СБУ має докази перебування в Києві радника Путіна і вищих офіцерів ФСБ під час розстрілу Майдану

Політика 5870 переглядів

Опубліковано - 15.04.2015 13:10 | Всі новини | Версія для друку

Наливайченко каже, що СБУ має докази перебування в Києві радника Путіна і вищих офіцерів ФСБ під час розстрілу Майдану
Наливайченко каже, що СБУ має докази перебування в Києві радника Путіна і вищих офіцерів ФСБ під час розстрілу Майдану
Служба безпеки України володіє інформацією, що радник президента Росії Владислав Сурков приїжджав до України під час дій силовиків проти активістів Євромайдану.

Про це сьогодні під час засідання парламентського комітету з запобігання і протидії корупції повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко.

“Я чітко можу підтвердити, що в ті дні, коли найгостріші були дії проти Майдану, заїжджав (до України) громадянин Сурков, а також високопосадові офіцери ФСБ”, - сказав Наливайченко.

Він також підтвердив раніше озвучену Генеральною прокуратурою інформацію, що розстрілами на Майдані керував екс-президент Віктор Янукович.

“Генеральний прокурор має повну інформацію, але ті матеріали, які є у нас, підтверджують висновок, про який говорить прокурор”, - зазначив Наливайченко.

Голова СБУ також повідомив депутатам, що громадянин Російської Федерації Сурков 20-21 лютого минулого року не лише перебував у Києві, але і проживав спільно з колишнім головою СБУ Олександром Якименком на одному з об’єктів СБУ, відвідував Адміністрацію президента, користувався спеціальним зв’язком.

Наливайченко зазначив, що немає жодної офіційної інформації ні по дипломатичним, ні по урядовим каналам, щоб Суркова офіційно запрошували в Україну.

У контексті цього, Наливайченко зазначив, що при розслідуванні злочинів проти активістів Майдану, треба розслідувати не тільки причетність до цього українських високопосадовців, а й високопосадовців з Російської Федерації.

Як повідомлялося раніше, 27 лютого голова СБУ Наливайченко заявив, що спецслужба розпочала розслідування щодо причетності Суркова до дестабілізації військово-політичної ситуації в Україні.

Він зазначив, що СБУ разом з Генпрокуратурою вивчила всі наявні матеріали щодо приїзду в Україну Суркова і трьох генералів ФСБ РФ у грудні 2013 року та січні 2014 року.

“На сьогодні ми говоримо, що в січні минулого року група російських генералів працювала у Службі безпеки і зустрічалась з найвищим керівництвом нашої держави... Всі групи координувалися саме громадянином РФ 1964 р.н. (Сурковим)”, - сказав Наливайченко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.