Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович брехав дипломатам ЄС, що заробив свої мільйони на грі в покер

Політика 6604 перегляди

Опубліковано - 22.04.2015 14:40 | Всі новини | Версія для друку

Янукович брехав дипломатам ЄС, що заробив свої мільйони на грі в покер
Янукович брехав дипломатам ЄС, що заробив свої мільйони на грі в покер
Екс-президент України Віктор Янукович, намагаючись виправдатися перед європейськими партнерами по переговорам про асоціацію з ЄС, висував суперечливі версії походження свого багатства.

Про це в ефірі Громадське російською розповів польський публіцист Міхал Потоцький, автор книги "Вовки живуть поза законом", яка виходить в Польщі.

За словами публіциста, євродипломати Пет Кокс і Олександр Кваснєвський розповіли польським авторам книги, що Янукович, якив оточив себе розкішшю Межигір’я, хотів пояснити, звідки у нього такі великі гроші.

"Один раз він розповів Кваснєвському, що заробив ці гроші у 70-80 роках, коли працював у Німеччині як якийсь "експериментаційный водій" в компанії BMW. На що Кваснєвський поставив запитання: "Ви, напевно, дуже добре говорите німецькою? ". Після чого тема закрилася, зазначає Потоцький.

Відзначається, що вдруге Янукович йому повідав, нібито на початку 90-х він виграв гроші в покер і став мільйонером.

"Не знаю, чи можна було в Радянському Союзі стільки виграти в покер. Думаю, ні", - висловив сумніви польський журналіст.

Подібних прикладів брехні, в тому числі дрібної, за словами польських дипломатів, у спілкуванні з українським екс-президентом було багато.

"Він брехав навіть тоді, коли зовсім не було сенсу брехати, - передає їх враження Потоцький. - Що можна говорити про серйозні розмови, про політику і якусь стратегічну дружбу з Євросоюзом?".

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.