Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лавров з якогось дива вирішив, що Конституція України має відповідати вимогам російських бойовиків

Імперія «Совок» 4393 перегляди

Опубліковано - 19.05.2015 18:34 | Всі новини | Версія для друку

Лавров з якогось дива вирішив, що Конституція України має відповідати вимогам російських бойовиків
Лавров з якогось дива вирішив, що Конституція України має відповідати вимогам російських бойовиків
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявляє, що конституційна реформа в Україні відбувається на відповідно до мінських домовленостей.

Ці домовленості передбачають «пряму участь у цьому процесі представників Донецька і Луганська», сказав він журналістам після участі у щорічній сесії Комітету міністрів Ради Європи у Брюсселі.

За його словами, головним змістом мінських домовленостей і ключем до врегулювання кризи є необхідність «забезпечити прямий діалог між Києвом, Донецьком і Луганськом».

«Поки що, на жаль, київська влада уникає такого прямого діалогу, намагається підмінити його різними новими ідеями, новими форматами, які не обговорювалися і не закріплені в мінських документах від 12 лютого», – заявив Лавров.

У Києві звертають увагу, що прямий діалог можливий тільки з легітимними представниками Донеччини і Луганщини, в тому числі з окупованих частин цих областей, а не з самозваними ватажками збройних угруповань «ДНР» та «ЛНР», що визнані в Україні терористичними. Оскільки сепаратисти зірвали минулої осені проведення в окупованих районах місцевих виборів за українським законодавством, що передбачені мінськими домовленостями, наразі Київ бачить можливість вести діалог про конституційну реформу тільки з останніми легітимно обраними представниками цих областей, тобто тими, що були обрані на попередніх місцевих виборах в Україні.

В Україні нині готують конституційну реформу, що передбачає децентралізацію устрою країни. Це саме визначено і в мінських домовленостях. При цьому в Києві наголошують, що ні про яку «федералізацію» України, про яку говорили в Москві, не може бути й мови.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.