Аратта - На головну

10 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Моґеріні заявляє про «нову еру» у відносинах ЄС зі східними партнерами

Світ навколо нас 4927 переглядів

Опубліковано - 22.05.2015 12:42 | Всі новини | Версія для друку

Моґеріні заявляє про «нову еру» у відносинах ЄС зі східними партнерами
Моґеріні заявляє про «нову еру» у відносинах ЄС зі східними партнерами
Верховний представник ЄС з зовнішньої й безпекової політики ЄС Федеріка Моґеріні заявляє, що в політиці «Східного партнерства» сторони вийшли на рівень «нормальних робочих відносин».

«Це нова ера нашого партнерства, нова стадія. Сьогодні з нашими партнерами ми вийшли на стадію повсякденних нормальних робочих відносин. Це може бути не сенсаційним, але це приносить користь для наших людей, і ми над цим працюємо», – сказала Моґеріні.

За її словами, зважаючи на те, що країни «Східного партнерства» є «такими різними», для ЄС відносини з кожним партнером є важливим.

Сьогодні в Ризі розпочалося пленарне засідання саміту «Східного партнерства». У ньому беруть участь лідери країн-членів ЄС, керівництво Євросоюзу і представники України, Грузії, Молдови, Вірменії, Азербайджану й Білорусі. Очікується, що у підсумковій Декларації буде заявлено, що в разі виконання всіх необхідних критеріїв, Україна може розраховувати на безвізовий режим з Євросоюзом, але наразі європейської перспективи Україні об’єднана Європа дати не готова.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.