Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кремль озвучив свою позицію щодо газової угоди з Україною

Газоват 6207 переглядів

Опубліковано - 3.06.2015 10:57 | Всі новини | Версія для друку

Кремль озвучив свою позицію щодо газової угоди з Україною
Кремль озвучив свою позицію щодо газової угоди з Україною
РФ пропонує включити в новий пакет газових угод, який може бути підписаний за підсумками майбутньої зустрічі РФ-Україна-ЄК, зобов’язання української сторони щодо закупівлі і закачування газу в підземні сховища і виділення ЄС фіндопомоги для цих цілей.

Про це повідомив журналістам у середу у Відні міністр енергетики РФ Алєксандр Новак, пише Прайм.

"Працюють наші співробітники над документом, ми хотіли б, що б у цьому документі були зобов’язання України щодо закупівлі газу і закачування в ПСГ, обсяги, та зобов’язання європейської сторони, яка взяла б на себе питання надання фінансової допомоги, тому що, ви розумієте, там (в Україні - ред.) зараз є проблеми з наявністю грошей для оплати газу для закачування в ПСГ",- сказав Новак.

Міністр зазначив, що російська сторона буде готова підписати такий документ. "Над документом триває робота, якщо там будуть змістовні якісь речі, які слід закріпити, то ми готові будемо підписувати. Якщо там знову будуть зобов’язання тільки з нашої сторони, як це було у другому кварталі, то немає сенсу. Всі рішення ми самі приймаємо",- пояснив Новак.

Говорячи про дату майбутньої тристоронньої зустрічі, міністр зазначив, що вона може відбутися наприкінці червня.

"Ми визначимо дату з Шефчовичем (віце-президентом ЄК з энергосоюзу Марошем Шефчовичем) і Демчишиним (головою Міненерго України Володимиром Демчишиним), це, швидше за все, після 20 червня буде", - сказав Новак.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.