Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламент позбавив Клюєва депутатського імунітету

Влада 5391 перегляд

Опубліковано - 3.06.2015 14:26 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Сергій Клюєв
Нардеп Сергій Клюєв
Парламент позбавив позафракційного народного депутата Сергія Клюєва депутатської недоторканності та надав згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності.

За це рішення проголосували 287 із 322 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

При цьому від груп “Відродження” та “Воля народу” не проголосував жоден депутат, від “Опозиційного блоку” лише один депутат підтримав це рішення.

Під час обговорення цього питання, коментуючи отримані слідством докази проти Клюєва, в.о. генерального прокурора України Володимир Гузир заявив: «Докази свідчать про те, що в період 2007 року брати Клюєви, які володіли австрійською фірмою, шляхом обману і зловживаючи довірою, заволоділи акціями заводу - відкритого акціонерного товариства «Завод напівпровідників».

«Це відбулося у 2007 році. Потім під діяльність цієї структури були створені ряд фінансових оборудок, внаслідок чого ця структура виявилася неплатоспроможною, завод мається на увазі. Отримав 250 млн євро з державного банку у кредити, відсотки були погашені, а це близько 200 млн грн, із захищених статей бюджету, внаслідок маніпуляцій відповідними структурами Кабінету міністрів, а відомо тоді, що Андрій Петрович (Клюєв - УНІАН) був першим віце-прем’єром», - сказав Гузир.

Таким чином, зазначив він, ідеться про 190 статтю Кримінального кодексу (шахрайство) і статтю 191 (заволодіння бюджетними коштами).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.