Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії скорочується кількість охочих воювати на боці бойовиків в Донбасі

Світ навколо нас 4053 перегляди

Опубліковано - 15.06.2015 13:41 | Всі новини | Версія для друку

У Росії скорочується кількість охочих воювати на боці бойовиків в Донбасі
У Росії скорочується кількість охочих воювати на боці бойовиків в Донбасі
Кількість росіян, які бажають приєднатися до бойовиків у Донбасі, різко знизилося після укладення мінських угод у лютому, про що свідчить аналіз онлайн-дискусій серед жителів Росії, які підтримують “ДНР” і “ЛНР”.

Експерти Vocativ проаналізували понад 12 тисяч постів, які були опубліковані у двох основних мобілізаційних групах в російській соціальній мережі "ВКонтакте" "Вступити в армію Новоросії" і "Куди звертатися, щоб стати ополченцем! Свіжа інформація і контакти", пише Newsweek.

Абсолютна більшість кандидатів на вступ в ряди бойовиків були з Росії згідно з інформацією в їх профілях. Експерти Vocativ кажуть, що протягом лютого поточного року, коли було укладено перемир’я, кількість коментарів, які стосуються набору "добровольців", в цих двох групах різко зросла до 3 290. Однак після лютого число подібних коментарів значно зменшувалася. У травні в цих двох групах про набір добровольців було згадано тільки 848 разів.

Напередодні мінських угод в кінці січня, на сході України проходили активні бойові дії. Тоді активність у групі "Куди звертатися, щоб стати ополченцем" росла на 600% щодня. Тільки 31 січня в групі з’явилося близько 250 коментарів, що стосуються набору "добровольців". Для порівняння: у перші 9 днів червня у групі з’явилося всього 209 подібних коментарів.

Українські збройні сили вже неодноразово брали в полон росіян, які воювали на боці бойовиків. Нещодавно бійці "Правого сектора" в ході розвідувальних дій у Широкіно взяли в полон російського громадянина.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.