Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін фактично визнав залежність терористичних утворень Донбасу від Кремля

Імперія «Совок» 4583 перегляди

Опубліковано - 17.06.2015 11:14 | Всі новини | Версія для друку

Путін фактично визнав залежність терористичних утворень Донбасу від Кремля
Путін фактично визнав залежність терористичних утворень Донбасу від Кремля
Президент Росії Владімір Путін стверджує, що Москва задля виконання мінських домовленостей чинить вплив на «ДНР» і «ЛНР» – збройні сепаратистські угруповання, визнані в Україні терористичними.

Натомість Європейський союз і Сполучені Штати Америки не чинять належного впливу на «київську владу», щоб домогтися виконання нею мінських домовленостей, заявив він після зустрічі під Москвою з президентом Фінляндії Саулі Нійністе.

Як заявив Путін, виконання кожного пункту цих домовленостей Україна мусить узгоджувати з проросійськими сепаратистами.

На Заході постійно звертають увагу, що в той час як Україна виконує більшу частину своїх зобов’язань за мінськими домовленостями, саме Росія і підтримувані нею сепаратисти постійно порушують їх. Це, зокрема, є причиною того, що США і ЄС через невиконання мінських домовленостей планують продовжити чинність санкцій, накладених минулого, 2014 року на Росію і сепаратистів.

Крім того, Київ наголошує, що політичні переговори й діалог можливі тільки з легітимними представниками частин сходу України, обраними на місцевих виборах за українським законодавством і під міжнародним спостереженням та з участю в цих виборах вимушених переселенців із окупованих територій, але не з ватажками терористичних організацій, які захопили ці території збройною силою за підтримки Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.