Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін виправдовує гонку озброєнь якимись, відомими йому, загрозами

Імперія «Совок» 4546 переглядів

Опубліковано - 25.06.2015 15:32 | Всі новини | Версія для друку

Путін виправдовує гонку озброєнь якимись, відомими йому, загрозами
Путін виправдовує гонку озброєнь якимись, відомими йому, загрозами
Президент Росії Владімір Путін заявив, що буде послідовно продовжувати розвиток збройних сил.

Про це він сказав на прийомі на честь випускників вищих військових навчальних закладів

"Ми бачимо, що в сьогоднішньому світі чимало викликів і ризиків, у тому числі неподалік від наших кордонів. Тому сильна, оснащена сучасною зброєю армія – це запорука суверенітету і територіальної цілісності Росії, це гарантія мирного і спокійного життя мільйонів наших співгромадян. Впевнений, що ви це добре розумієте. Тому ми будемо послідовно продовжувати розвиток збройних сил, завершимо розпочаті в останні роки структурні перетворення, які підвищують ефективність системи військового управління та оперативність у прийнятті рішень", - сказав Путін.

Він заявив, що Росія – відкрита країна світу, яка виступає за зміцнення співпраці та партнерства з усіма, хто до цього готовий.

"У нас немає і не може бути агресивних планів. Ми нікому не погрожуємо і будь-які спірні питання прагнемо вирішити виключно політичними засобами, з повагою ставимося до міжнародного права та інтересів інших країн", - сказав він.

За словами Путіна, сьогодні активно зміцнюються стратегічні ядерні сили, підрозділи військово-космічної оборони, суттєво зріс бойовий потенціал практично всіх видів і родів військ. Відповідно до держпрограми озброєння, військові арсенали поповнюються новими зразками озброєння і військової техніки, і це не тільки бронетехніка, авіація, підводні та надводні кораблі: серйозно збільшена поставка високоточної зброї, бойових роботів, безпілотних літальних апаратів, заявив Путін.

Крім того, він зазначив, що кардинально зросла інтенсивність бойових навчань, почастішали раптові перевірки військ.

Від "Аратти": ми, українці, вже другий рік поспіль відчуваємо на собі, мабуть, "особливу повагу" Кремля до міжнародного права. В окупованому Криму та Донбасі. За безпосередньої участі у бойових діях військових частин російської армії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.