Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: після відносного затишшя російські бойовики знову поновили атаки

Захист держави 4638 переглядів

Опубліковано - 9.07.2015 14:42 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: після відносного затишшя російські бойовики знову поновили атаки
Ситуація на фронті: після відносного затишшя російські бойовики знову поновили атаки
На Луганському напрямку двома «гарячими» точками вчора були Станиця Луганська та Кримське. Активні перестрілки тривали цілий день, зокрема у Кримському противник кинув у бій БМП.

Внаслідок цих варварських обстрілів інфраструктура та житлові будинки зазнали нових руйнувань. Про це заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

На Донецькому напрямку ситуація поблизу Світлодарського водосховища дещо стабілізувалася – зафіксовано лише 2 факти порушення режиму тиші з боку противника (це сталося у Луганському та Майорську). Також ворог не припиняє спроб знайти слабкі місця на наших оборонних рубежах східніше від стратегічно важливої залізниця Донецьк – Слов’янськ – ввечері було зафіксовано дві збройні провокації біля Верхньоторецького, де розташована станція Скотувата, причому ворожий вогонь вівся одразу з двох напрямків.

В районі аеропорту епіцентром протистояння залишається сел. Піски, де активно працюють ворожі снайпери і застосовуються 120-мм міномети.

На Маріупольському напрямку протягом доби було зафіксовано лише 2 епізоди порушення режиму тиші з боку НЗФ. Зокрема, вчора вранці противник здійснив обстріл наших позицій зі 152-мм гармат поблизу сел. Бахчовик, що на південний схід від Волновахи. Підкреслюємо: цей населений пункт перебуває на відстані понад 10 км від лінії фронту. Також увечері відбулася перестрілка в Широкиному.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 2 польоти ворожих безпілотників у районі Маріуполя.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 1 – було поранено.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.