Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія активно реанімує тоталітаризм

Імперія «Совок» 5174 перегляди

Опубліковано - 10.07.2015 12:35 | Всі новини | Версія для друку

Росія активно реанімує тоталітаризм
Росія активно реанімує тоталітаризм
Нова ініціатива російського парламенту, який запропонував заборонити діяльність так званих «небажаних організацій» є черговим кроком у наступі на права людини в Росії.

Про це заявляє міжнародна правозахисна організація Amnesty International.

Як заявив директор програми Amnesty International по Європі і Центральній Азії Джон Дальхізен, мета цих нічим не виправданих і непотрібних дій полягає в тому, щоб перешкодити людям вести законну роботу, яка не подобається російській владі. Він наголосив, що критерії, за якими російська влада має намір відносити організації до «небажаних», погано сформульовані, довільні і туманні.

8 липня Рада Федерації Росії передала до Генеральної прокуратури і МЗС «патріотичний стоп-лист» – список із 12 іноземних неурядових організацій, що працюють в Росії. Це може призвести до того, що за законом, ухваленим у травні, ці організації будуть визнані «небажаними» і закриті, якщо їх діяльність становить загрозу «основам конституційного ладу Росії, обороноздатності чи безпеки держави».

У так званий «патріотичний стоп-лист» увійшли Інститут «Відкрите суспільство» (Фонд Сороса), Національний фонд демократії, Міжнародний республіканський інститут, Національний демократичний інститут із міжнародних питань, Фонд Макартуров, Freedom House, Фонд Чарльза Стюарта Мотта, Фонд «Освіта для демократії», Східно-Європейський демократичний центр, Світовий конгрес українців, Українська Всесвітня координаційна рада і Кримська польова місія з прав людини.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.