Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прикордонники почали випробувати експериментальний бронемобіль «Козак 2»

Захист держави 5765 переглядів

Опубліковано - 20.07.2015 17:14 | Всі новини | Версія для друку

Прикордонники почали випробувати експериментальний бронемобіль «Козак 2»
Прикордонники почали випробувати експериментальний бронемобіль «Козак 2»
За результатами випробування броньованого автомобіля керівництвом Держприкордонслужби буде ухвалене рішення щодо взяття на озброєння даного транспортного засобу.

У понеділок, 20 липня, Державна прикордонна служба України розпочала випробовування експериментального зразку українського броньованого автомобіля «Козак 2», повідомила прес-служба ДПСУ.

«Оскільки прикордонне відомство планує закупку броньованих транспортних засобів «Козак 2», за умовами договору автомобіль пройде випробування в зоні проведення антитерористичної операції», - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що використання «Козак 2» в бойових умовах дозволить зробити всі необхідні висновки щодо відповідності тактико-технічних характеристик до реалій сьогодення. Даний транспортний засіб будуть використовувати на передовій під час виконання бойових завдань військовослужбовці прикордонного відомства, що дозволить зробити належну оцінку та в разі необхідності надати інженерам фірми розробника пропозиції щодо його вдосконалення.

«За результатами випробування броньованого автомобіля керівництвом Держприкордонслужби буде прийнято рішення щодо взяття на озброєння даного транспортного засобу», - повідомили прикордонники.

Як повідомлялося раніше, 18 липня до Одеси прибули 100 військових «Хаммерів» з США.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.