Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ знешкодила зрадника

Захист держави 5039 переглядів

Опубліковано - 11.08.2015 15:31 | Всі новини | Версія для друку

СБУ знешкодила зрадника
СБУ знешкодила зрадника
СБУ спільно з військовою прокуратурою у ході проведення спецоперації затримали «на гарячому» полковника юстиції, заступника начальника слідчого відділу управління СБ України в Донецькій області під час передачі ним матеріалів з обмеженим доступом агенту терористів «ДНР».

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зрадник збирав інформацію щодо оперативно-службової діяльності СБУ під час проведення антитерористичної операції, кримінальних проваджень, що знаходяться у слідчому відділі Донецького управління Служби, дані стосовно проукраїнськи налаштованих осіб з числа мешканців Донецької області тощо.

Полковника затримали співробітники внутрішньої безпеки СБУ під час зустрічі з представником фейкового «міністерства безпеки» ДНР, куратором якого, за оперативними даними, безпосередньо є співробітник ФСБ РФ з позивним «Іспанець».

Під час затримання співробітник СБУ намагався здійснити втечу на територію тимчасово непідконтрольну українській владі. Завдяки вжитим заходам співробітник СБ України та агент «ДНР» затримані, проводяться невідкладні слідчі дії. У них вилучено 40 тисяч доларів готівкою.

Голова Служби безпеки України Василь Грицак неодноразово наголошував, що сьогодні для СБУ питання боротьби з корупцією є одним з пріоритетних.

Грицак звернув увагу, що боротьбу з корупцією Служба почала з очищення власних рядів. Він нагадав, що за місяць було затримано більше десяти співробітників СБУ під час вимагання та одержання ними хабарів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.