Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті загострюється

Захист держави 5959 переглядів

Опубліковано - 22.08.2015 13:09 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті загострюється
Ситуація на фронті загострюється
21серпня, ввечері і наприкінці доби, в зоні АТО спостерігалася тенденція до загострення ситуації.

Про це повідомляє прес-центр ААТО.

Незаконні збройні формування активізували обстріли українських позицій майже вздовж усієї лінії розмежування. І якщо вдень найгарячішими напрямками були Донецький і Маріупольський, то наприкінці доби окупанти сконцентрували вогневі провокації в районі Артемівська.

Так, майже з о пів на 8 вечора і до 20.05, наші позиції в Золотому тричі обстріляли з 82-міліметрових мінометів. А близько 21 години, в районі цього ж населеного пункту, окупанти вели вогонь з озброєння БМП та 122-міліметрової артилерії. Крім того о 19.33 зі 120-міліметрових мінометів, та о 20.46 з 122-міліметрової артилерії окупанти били по наших оборонних рубежах у селищі Попасна.

На Луганщині, о 20.15 міномети ворога калібру 120 міліметрів працювали по селищам Світличне і Новотошківське. А близько опівночі під вогнем 152-міліметрової артилерії, опинився наш опорний пункт у Валуйському.

На Донеччині, ввечері і вночі ворожі міномети 120 калібру били по Пісках, Красногорівці, Мар’їнці.

З 18 години і до опівночі відносне затишшя було поблизу Маріуполя. Лише, з провокативною метою, злочинці зі стрілецької зброї обстріляли українські підрозділи у селищі Новоселівка Друга.

Загалом, упродовж вчорашньої доби – 21 серпня, незаконні збройні формування 102 рази порушили режим припинення вогню. 14 разів бойовики застосовували артилерію, 28 – міномети, 1 раз – реактивні системи залпового вогню, 69 – стрілецьку зброю і гранатомети.

Після опівночі і до 6 ранку, в основному з використанням стрілецької зброї, вогневі провокації найманців продовжилися на Донецькому напрямку.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.