Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: українські війська утримують позиції

Захист держави 6098 переглядів

Опубліковано - 22.08.2015 22:43 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: українські війська утримують позиції
Ситуація на фронті: українські війська утримують позиції
Сьогодні, 22 серпня, з опівночі і до 18 години, ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування, провокуючи вогонь у відповідь, продовжили обстріли наших позицій використовуючи переважно стрілецьку зброю.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Вже традиційно, найбільш активними бойовики були поблизу Донецька. Порушуючи Мінські домовленості, близько 1 ночі, окупанти зі 120-міліметрових мінометів били по наших позиціях у Камянці, а по силах АТО в Авдіївці працювала 122-міліметрова артилерія. Майже о 6 ранку, з озброєння БМП і стрілецької зброї, бандформування обстрілювали Опитне. А о 13.15 під мінометний вогонь потрапили наші позиції в Красногорівці.

На Луганщині, о пів на першу ночі, зі сторони населеного пункту Привітне, бойовики з артилерії калібру 152 міліметри били по українських оборонних рубежах у Щасті. А о 3.40 диверсійно-розвідувальна група ворога невдало намагалася обійти наш опорний пункт у Кримському.

На Артемівському напрямку, з 6 ранку і до 18 години найманці 5 разів обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї селище Луганське.

Поблизу Маріуполя, майже о 6 ранку окупанти застосували 120-міліметрові міномети по наших підрозділах у Широкине.

У відповідь на провокації ворога Збройні Сили України, суворо дотримуючись Мінських домовленостей, вогонь відкривали лише у випадках прямої загрози життю наших військовослужбовців і тільки з озброєння, калібр якого не перевищує 100 міліметрів.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.