Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дострокові вибори не зашкодять бізнесу

Громадська думка 7703 перегляди

Опубліковано - 6.04.2007 15:11 | Всі новини | Версія для друку

Дострокові вибори не зашкодять бізнесу
Дострокові вибори не зашкодять бізнесу
Голова ради директорів корпорації “Індустріальний союз Донбасу” Сергій Тарута вважає, що дострокові вибори до Верховної Ради не нанесуть негативного збитку українській економіці.

Водночас, на його думку, можливість зміни конституційного ладу в зв'язку з заявленими планами коаліції й уряду одержати понад 300 місць у парламенті несе в собі серйозну небезпеку.

"Сподіваюся, що політики погодяться на перевибори", - сказав він журналістам.

На його думку, витрати на вибори будуть дуже незначними в порівнянні з щоденними втратами української економіки від неефективної діяльності влади.

Тарута вважає, що нинішня діяльність уряду в енергетичній сфері або вугільній промисловості є прикладом такого малоефективного управління.

Голова ради директорів ІСД висловив надію, що за підсумками виборів в уряді збільшиться частка професіоналів, і пріоритети його діяльності будуть змінені.

До групи підприємств ІСД, що має прибуток у $4,5 млрд, входять Алчевський меткомбінат, Алчевський коксохімзавод, Дніпровський меткомбінат ім.Дзержинського, а також меткомбінат Dunaferr в Угорщині і Huta Stali Czestochowa у Польщі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.