Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: стає гарячіше

Захист держави 8167 переглядів

Опубліковано - 4.11.2015 20:01 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: стає гарячіше
Ситуація на фронті: стає гарячіше
Після вчорашнього намагання російсько-терористичних найманців з новою силою розпалити конфлікт, ніч у зоні проведення АТО пройшла спокійно.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Військові на передовій продовжують укріплювати свої позиції, пильно стежать за діями бойовиків, щоб у будь-яку мить адекватно відповісти на провокації.

У Сватовому військові сапери продовжують ліквідовувати наслідки катастрофи. За день знищено більше 200 боєприпасів. Очищено 2 гектари території навколо складу. Йде підготовка до ведення робіт всередині складу.

За минулий день під час розмінування території навколо ліній електропередач виявлено та знешкоджено 31 вибухонебезпечний предмет.

4 листопада у зоні проведення АТО не минулося без провокацій.

Російсько-терористичні найманці відкривали вогонь у бік наших позицій в населеному пункті Мар’їнка з великокаліберних кулеметів з 14.35 до 14.50.

А з 15 години відкривали вогонь з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї по населеному пункту Опитне.

Не дивлячись на постійні провокації, наші військові продовжують допомагати відновлювати інфраструктуру Донбасу. Сьогодні військовими саперами оглянуто 3,6 км під’їзних шляхів до зруйнованих ліній електропередач від населеного пункту Артемово у бік Горлівки.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.