Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Москві підтвердили, що готують піар-позов проти України у Гаагський суд

Імперія «Совок» 6519 переглядів

Опубліковано - 13.11.2015 11:14 | Всі новини | Версія для друку

У Москві підтвердили, що готують піар-позов проти України у Гаагський суд
У Москві підтвердили, що готують піар-позов проти України у Гаагський суд
Слідчий комітет Росії (СКР) прокоментував заяву речника Адміністрації президента України з питань АТО Андрія Лисенка про підготовку Кремлем провокативних звинувачень Києва у “геноциді російськомовного населення” Донбасу.

"З досвіду слідчої роботи, якщо злочинець визнає факт злочину, згадує деталі, хоча і продовжує звинувачувати у всьому своїх жертв, значить, рано чи пізно визнає і свою провину", - заявив представник СКР Владімір Маркін.

"А ось мрії київських нацистів і організаторів геноциду на Донбасі, що судити їх будуть в комфортній для них Гаазі, - марні. Судити їх будуть в Одесі, містах Донбасу і в протверезілому Києві також", - йдеться у заяві під назвою "З хворої голови на здорову".

Про плани масштабної інформаційної провокації Росії заявив Андрій Лисенко напередодні: "Її мета – дискредитація керівництва нашої держави, отримання приводу для подання позову проти України до Міжнародного кримінального суду у Гаазі, а також створення підґрунтя для виходу РФ з Мінського процесу".

За його словами, мова йтиме "про нібито знищення українськими військовими близько 400 будинків та 500 людей (зокрема жінок, дітей та осіб похилого віку) села Сокільники Слов’яносербського району Луганської області" під час бойових дій узимку 2014-2015 років. Зараз село перебуває під контролем сепаратистів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.