Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Режим найбільшого сприяння у торгівлі»: кремлівський варіант

Імперія «Совок» 6351 перегляд

Опубліковано - 22.12.2015 11:56 | Всі новини | Версія для друку

«Режим найбільшого сприяння у торгівлі»: кремлівський варіант
«Режим найбільшого сприяння у торгівлі»: кремлівський варіант
З 1 січня 2016 року Росія забороняє ввозити сільськогосподарську продукцію, сировину і продовольство з України.

«Ухвалене рішення спрямоване на поширення спеціальних відповідних економічних заходів щодо України», – мовиться у постанові російського уряду за підписом прем’єра Дмітрія Медвєдєва, опублікованій 21 грудня.

Напередодні президент Росії Владімір Путін заявив, що з 1 січня економічні відносини між Росією і Україною погіршаться. За його словами, це пов’язано з рішенням, що з 1 січня Москва не працюватиме з Україною як членом вільної торгівлі СНД. Водночас Путін наголосив, що санкцій проти України не запроваджуватимуть. Він запевнив, що Україна не може бути поставлена в умови гірші, ніж будь-які інші російські партнери, але жодними пільгами й преференціями Україна в торгівлі з Росією з 1 січня 2016 року користуватися не буде.

«Ми не збираємося вводити щодо України будь-які санкції, я хочу, щоб це було почуто. Ми просто переходимо на режим найбільшого сприяння в торгівлі», - заявив Путін.

16 грудня Путін підписав указ про припинення з 1 січня 2016 року дії договору про зону вільної торгівлі (ЗВТ) стосовно України.

Росія раніше повідомляла про намір з 1 січня 2016 року односторонньо скасувати преференційний режим для України в зоні вільної торгівлі в межах СНД у відповідь на початок функціонування з цього дня зони вільної торгівлі між Україною і ЄС. Із цього приводу тривав тристоронній діалог.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.