Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Обама поспілкувався з Путіним. Про Україну - також

Світ навколо нас 5007 переглядів

Опубліковано - 14.01.2016 12:04 | Всі новини | Версія для друку

Обама поспілкувався з Путіним. Про Україну - також
Обама поспілкувався з Путіним. Про Україну - також
Президент США Барак Обама вважає, що ключовим кроком до вирішення кризи в Україні має стати досягнення сторонами Мінських угод домовленості з приводу модальностей проведення місцевих виборів на Добнасі.

Про це йдеться в оприлюдненому прес-службою Білого дому тексті телефонної розмови Обами та президента Росії Владіміра Путіна.

"Президент Обама підкреслив важливість роботи по дипломатичному вирішенню кризи в Україні шляхом повного виконання Мінських угод усіма сторонами. Президент підкреслив, що наступним ключовим кроком має стати досягнення сторонами угоди з приводу проведення місцевих виборів у Донбаському регіоні України, які повинні відповідати стандартам ОБСЄ", - йдеться у документів.

Повідомляється, що лідери Росії та США також обговорили нагальну необхідність виконання резолюції 2254 Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй по Сирії.

Іншими питаннями, які піднімались у ході розмови Барака Обами та Владіміра Путіна стали криза у Сирії та остання ядерне випробування у КНДР.

"Крім того, вони відзначили необхідність кроків для сприяння продуктивній дискусії між представниками сирійської опозиції і режиму під егідою Організації Об’єднаних Націй, в основному за рахунок зменшення насильства та задоволення нагальних гуманітарних потреб сирійського народу, особливо тих, хто перебуває в облозі, або живе у важко доступних громадах. Нарешті, вони обговорили важливість сильної та єдиної міжнародної реакції на ядерне випробування проведене Північною Кореєю всупереч резолюції Радбезу ООН", - йдеться у тексті поширеному прес-службою Білого дому.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.