Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держдепартамент США: заклик до відставки Шокіна є свідченням серйозності України щодо реформ

Світ навколо нас 5072 перегляди

Опубліковано - 17.02.2016 13:14 | Всі новини | Версія для друку

Держдепартамент США: заклик до відставки Шокіна є свідченням серйозності України щодо реформ
Держдепартамент США: заклик до відставки Шокіна є свідченням серйозності України щодо реформ
Представник Державного департаменту США Марк Тонер заявляє, що заклик президента України до відставки генерального прокурора свідчить про серйозне ставлення України до процесу реформ.

«Важливо відновити упевненість українського народу у судовій системі, проте очевидно, що залишається ще чимало роботи для боротьби з корупцією, зокрема і в прокуратурі», – сказав Тонер.

«Ми також уважно стежимо за розвитком подій в українському парламенті… Ми закликаємо всі політичні партії України на перше місце ставити потреби своєї країни», – додав представник Держдепартаменту.

Водночас Тонер відмовився коментувати заяву Петра Порошенка щодо уряду України.

16 лютого президент України у своєму зверненні до співвітчизників повідомив, що попросив очільника Генпрокуратури Віктора Шокіна подати у відставку. Пізніше того ж дня народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Мустафа Найєм повідомив, що Шокін подав у відставку. Проте офіційного підтвердження цієї інформації від Генпрокуратури не було.

Крім того, у звернення глава держави заявив, що момент для часткового оновлення Кабінету міністрів України упущений, і тепер є запит на повне перезавантаження уряду.

Верховна Рада України після цього визнала роботу Кабміну незадовільно, але відмовилася підтримати резолюцію про недовіру уряду.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.