Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Мінфіні не можуть назвати дату підписання меморандуму з МВФ

Влада 5499 переглядів

Опубліковано - 1.03.2016 13:35 | Всі новини | Версія для друку

У Мінфіні не можуть назвати дату підписання меморандуму з МВФ
У Мінфіні не можуть назвати дату підписання меморандуму з МВФ
Уряд України досі не узгодив текстову частину Меморандуму, який має бути відправлений до штаб-квартири Міжнародного валютного фонду у Вашингтон, для завершення другого перегляду програми реформ, схваленої в березні 2015 року.

Відтак точна дата підписання меморандуму досі не відома, підтвердили у Міністерстві фінансів.

«На сьогоднішній день ведеться робота з узгодження тексту. Кожне профільне міністерство переглядає свою частину і уточнює формулювання. Як тільки цей процес буде завершено, можна буде говорити про підписання меморандуму. Кінцевого дедлайну немає – текст повинен бути узгоджений всіма сторонами. Ми не готові назвати точну дату», – пояснив заступник міністра фінансів Тарас Качур.

На наступний транш Україна може розраховувати лише після підписання меморандуму, додав він.

10 лютого, директор-розпорядник МВФ Крістін Лаґард заявила, що фонду буде складно продовжувати співпрацю з Україною без належної боротьби з корупцією. Вона також висловила стурбованість «повільним прогресом, який демонструє Україна, в поліпшенні державного управління, в боротьбі з корупцією і в зниженні впливу корисливих інтересів на політику».

Директор-розпорядник МВФ наголосила, що дії лідерів України мають бути спрямовані на те, щоб повернули державу на «обнадійливий шлях реформ».

Зараз Україна та МВФ узгоджують меморандум про другий перегляд програми розширеного фінансування. За рішенням Ради директорів фонду Україна отримає чи не отримає третій транш кредиту в обсязі 1,7 мільярда доларів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.