Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НУ складає депутатські повноваження!

Влада 5670 переглядів

Опубліковано - 18.04.2007 16:39 | Всі новини | Версія для друку

НУ складає депутатські повноваження!
НУ складає депутатські повноваження!
Таке трішення ухвалено на засіданні Президії партії “Наша Україна”. Парламент остаточно втрачає Конституційну дієздатність. А вердикт КС - політичний сенс.

Сьогодні об 11 годині відбулося засідання Президії партії “Народний Союз “Наша Україна”. На цьому засіданні було вирішено зобов’язати народних депутатів – членів партії “Наша Україна” написати заяви про вихід із складу фракції “Наша Україна” у Верховній Раді.

Президія ухвалила рішення звернутися із закликом до депутатів-членів партій Блоку “Наша Україна” та позапартійних із закликом написати відповідні заяви про вихід із складу фракції “Наша Україна”.

Президія також ініціювала проведення Міжпартійного з’їзду Блоку “Наша Україна” завтра, 19 квітня. З’їзд розгляне зазначені заяви народних депутатів та прийме рішення про вилучення з виборчого списку кандидатів у народні депутати від Блоку “Наша Україна”.

Після засідання Президії партії, о 13.00 відбулося засідання фракції “Наша Україна” . Усі члени партії “Наша Україна” та члени інших політичних сил написали відповідні заяви про вихід із фракції.

На засідання фракції зазначалося, що оскільки складання повноважень народних депутатів зараз неможливе через дострокове припинення повноважень самої Верховної Ради, то єдиний вихід – написання заяв про вихід із складу фракції, оскільки у цьому випадку рішення приймається Міжпартійним з’їздом Блоку “Наша Україна”.

Як ми передавали раніше, за, поки що непідтвердженою офіційно інформацією, аналогічний крок зробив БЮТ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.