Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Садовий відмовився від посади прем’ра

Влада 7805 переглядів

Опубліковано - 14.03.2016 19:19 | Всі новини | Версія для друку

Садовий відмовився від посади прем’ра
Садовий відмовився від посади прем’ра
Лідер партії “Самопоміч”, мер Львова Андрій Садовий після переговорів з Президентом прокоментував питання про своє можливе прем’єрство словами, що не треба перебільшувати можливості партії, в якої всього 26 депутатів у парламенті.

"Такі розмови були", - відповів пан Садовий на питання, чи пропонував Петро Порошенко йому стати керівником уряду. Садовий заявив, що його партія готова нести відповідальність, але є найбільші фракції - БПП та "Народний фронт", і вони мають брати її на себе.

"Вони зобов’язані пропонувати свої варіанти, не можна все спихати на "Самопоміч", - прокоментував ситуацію пан Садовий. Свою позицію він пояснив тим, що керівник уряду має мати підтримку більшості Ради, а цього у нього не буде.

Окрім того лідер партії "Самопоміч" вислов думку щодо того, яким може бути вихід з нинішньої кризи. "Ми проти дочасних виборів Ради. Щоб зняти напругу, ми маємо ухвалити закон про вибори з відкритими списками, треба поміняти ЦВК та Генпрокурора", - наголосив Садовий.

Він також пояснив, що Арсеній Яценюк не збирається йти з посади, тож дві найбільші фракції Ради мають запропонувати вихід з ситуації.

Як повідомлялоя раніше, 14 березня, речник президента Святослав Цеголко повідомив, що є імовірність призначення прем’єром Наталі Яресько або Андрія Садового. Водночас він додав, що є три варіанти розвитку подій.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.