Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сталінське судилище: Савченко визнали винною у загибелі російських журналістів

Імперія «Совок» 5169 переглядів

Опубліковано - 21.03.2016 11:39 | Всі новини | Версія для друку

Сталінське судилище: Савченко визнали винною у загибелі російських журналістів
Сталінське судилище: Савченко визнали винною у загибелі російських журналістів
Суд у російському Донецьку визнав українську льотчицю Надію Савченко винною у вбивстві журналістів Корнелюка та Волошина. Адвокат Марк Фейгін вважає, що її буде засуджено до ув’язнення, але вона скоро повернеться додому.

Донецький міський суд (Ростовська область, Росія) у понеділок, 21 березня, визнав українську льотчицю Надію Савченко винною у вбивстві російських журналістів Ігоря Корнелюка та Антона Волошина. "Савченко Надія Вікторівна скоїла вбивство Корнелюка і Волошина групою осіб за попередньою змовою з мотивів ненависті і ворожнечі", -сказав голова колегії суддів Леонід Степаненко. Суд також визнав її винною у незаконному перетині російського кордону.

Зачинування вироку у справі льотчиці почалося близько 10 години за Києвом. Як написав у своєму мікроблозі на Twitter присутній у судовій залі український народний депутат від фракції "Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" Олексій Рябчин, "в руках у судді десь 150-200 сторінок вироку"

У будівлі суду перебувають сестра Надії Савченко Віра, генеральний консул України в Ростові-на-Дону Віталій Москаленко та делегація депутатів Верховної Ради. Як повідомив Рябчин, російські прикордонники не пропустити до Росії уповноважену Президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях, депутатку від фракції "Блоку Петра Порошенка" Ірину Геращенко. Їй заборонено в’їзд у Росію до 2021 року.

Як написав у своєму мікроблозі на Twitter адвокат українки Марк Фейгін, "вирок Савченко буде обвинувальним, дадуть великий термін. Але Надя скоро повернеться додому".

Нагадаємо, що Слідчий комітет РФ звинувачував Савченко у пособництві в убивстві 17 червня 2014 року російських журналістів ВДТРК Ігоря Корнелюка та Антона Волошина, а також у перетині українсько-російського кордону. За версією слідства, українка визначила координати журналістів і за допомогою мобільного зв’язку передала їх українським силовикам, після чого по ним був проведений мінометний обстріл. Захист ці звинувачення категорично відкидає. Адвокати Савченко в суді надали численні докази, які повністю заперечують версію слідства і доводять алібі їхньої підзахисної.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.