Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович поїхав у Польщу без Яценюка. Той, вірогідно, “по фєнє нє ботаєт”

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5937 переглядів

Опубліковано - 19.04.2007 13:35 | Всі новини | Версія для друку

Янукович поїхав у Польщу без Яценюка. Той, вірогідно,  “по фєнє нє ботаєт”
Янукович поїхав у Польщу без Яценюка. Той, вірогідно, “по фєнє нє ботаєт”
Скандальні подробиці візиту Прем'єра Віктора Януковича до Польщі.

У Варшаві глава має намір обговорити шляхи виходу з політичної кризи. До аеропорту Бориспіль приїхав міністр закордонних справ Арсеній Яценюк. З вечора, за інформацією джерел 5-го каналу, пан Янукович його запросив із собою в мандрівку.
Утім, члени делегації перед посадкою в літак мали змогу спостерігати 15-хвилинну сварку високопасадовців.

Достеменно невідомий предмет суперечки, утім, після перепалки Прем'єр категорично відмовився брати із собою Арсенія Яценюка до Польщі.

Офіційній делегації відсутність міністра пояснили так: мовляв, у Києві має готувати зустріч перших осіб держави з іноземними послами.

Замість нього до Варшави поїхав заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогій. У Польщі в Прем'єра Віктора Янукович запланована зустріч із тамтешнім чільником уряду - Ярославом Качинським та Президентом Лехом Качинським.

Від “Аратти”: нам із самого початку видавалося підозрілою присутність інтелектуала і інтелігента Яценюка у компанії двічі не судимого глави уряду та його однодумців. Ми мали підозру, що “примітивний” інтелект нового міністра навряд чи швидко засвоїть як “пєретірать по-понятіям” та специфічний сленг цього контингенту, який називається “фєня”.

Напевно так і сталося. Тепер більшовикам доведеться на зборах нардепів затверджувати нового “тіпа міністра” - свого, донеццького...

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.