Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На свято Дурня кремлівське МЗС видало заяву про Україну

Імперія «Совок» 5624 перегляди

Опубліковано - 1.04.2016 19:48 | Всі новини | Версія для друку

На свято Дурня кремлівське МЗС видало заяву про Україну
На свято Дурня кремлівське МЗС видало заяву про Україну
Міністерство закордонних справ Росії звинуватило Україну в «небажанні виконувати свої зобов’язання» за мінськими домовленостями про врегулювання в частині сходу України.

Про це «небажання», на думку Москви, свідчить «значне збільшення обстрілів українськими силовиками» територій Донбасу, захоплених підтримуваними Росією збройними сепаратистами й російськими військами. Про те, що ці обстріли по позиціях противника українські війська здійснюють у відповідь на обстріли з боку сепаратистів, у заяві МЗС Росії не згадано.

«Штучно підтримуючи постійну напруженість на лінії контакту, українська влада вочевидь намагається тим самим виправдати свій саботаж виконання політичних аспектів мінських домовленостей», – мовиться також у заяві.

Міністерство знову закликало українську владу до «повного виконання своїх зобов’язань у рамках мінського процесу».

При цьому, стверджують у Москві, російська сторона підписала мінські домовленості як посередник у врегулюванні конфлікту на частині Донбасу. Про невиконані зобов’язання самої Росії за цими домовленостями в заяві нічого не сказано.

Росія постійно заявляє, що, попри її підпис під усіма угодами, досягненими на зустрічах у білоруському Мінську у 2014–2015 роках і відомих разом як мінські домовленості, вона не є стороною цих угод і відтак не має наміру виконувати їх, і натомість постійно звинувачує в невиконанні Україну. Київ наголошує, що Москва й підтримувані нею сепаратисти в частині Донбасу мусять виконати свої зобов’язання за мінськими домовленостями, серед яких припинення вогню, виведення з території України всіх іноземних збройних формувань, військової техніки й найманців, роззброєння всіх незаконних угруповань, звільнення всіх заручників і незаконно утримуваних осіб чи встановлення контролю ОБСЄ над непідконтрольною нині Києву ділянкою українсько-російського кордону.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.