Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Савченко відмовляється від госпіталізації і від припинення сухого голодування

Імперія «Совок» 4421 перегляд

Опубліковано - 11.04.2016 19:08 | Всі новини | Версія для друку

Савченко відмовляється від госпіталізації і від припинення сухого голодування
Савченко відмовляється від госпіталізації і від припинення сухого голодування
Адвокат Надії Савченко Микола Полозов заявляє, що українка відмовляється припинити сухе голодування і відмовляється від госпіталізації.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook після того, як відвідавсвою підзахисну в російському СІЗО.

«Вона розуміє, що внутрішньовенна підтримка довго тривати не зможе, але починати пити воду і вживати їжу вона поки не збирається», – написав він.

При цьому адвокат зазначив, що Савченко чекає допуску до неї незалежної комісії лікарів – українських або німецьких медиків.

«Худа, з чорними колами під очима. Вага – трохи менше 60 кілограмів. Каже, вчора виглядала ще гірше. У п’ятницю дозволила взяти аналіз крові. За словами Надії, в крові чотириразове перевищення елементів, що згущують кров, і дворазове зниження елементів, що розріджують кров», – написав він.

Полозов повідомив, що від госпіталізації Савченко відмовилася, погодилася лише на введення їй глюкози.

Раніше Федеральна служба виконання покарань Росії заявляла, що Надія Савченко погодилася на регулярні медичні огляди і почала отримувати підтримувальну терапію. Стан її здоров’я лікарі вважають задовільним, цитують повідомлення прес-служби ФСВП російські ЗМІ.

Українська громадянка, народний депутат України Савченко від 6 квітня оголосила нове сухе голодування з вимогою звільнити її або повернути до України.

За словами захисників, Савченко офіційно відмовилася від огляду російських медиків і вимагала допустити до неї українських або німецьких лікарів.

5 квітня вирок російського суду у справі Надії Савченко набрав чинності. Її засудили до 22 років позбавлення волі 22 березня, звинувативши, зокрема, у причетності до вбивства російських журналістів, що незаконно перебували на Донбасі в лавах підтримуваних Росією сепаратистів.

Російська влада раніше заявляла, що рішення про можливу передачу Савченко Україні може бути ухвалене лише після набрання чинності вироком у її справі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.