Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мін’юст Росії не готує обмін Надії Савченко

Імперія «Совок» 4890 переглядів

Опубліковано - 17.05.2016 17:47 | Всі новини | Версія для друку

Мін’юст Росії не готує обмін Надії Савченко
Мін’юст Росії не готує обмін Надії Савченко
Міністерство юстиції РФ не працює над обміном української військової льотчиці Надії Савченко на росіян Алєксандра Алєксандрова та Євгєнія Єрофєєва. Йдеться лише про можливу видачу Савченко українській стороні.

У російському міністерстві юстиції не працюють над варіантом обміну засудженої в РФ української військової льотчиці Надії Савченко на росіян Алєксандра Алєксандрова та Євгєнія Єрофєєва.

Про це у вівторок, 17 травня, повідомив міністр юстиції Росії Алєксандр Коновалов агенції "РИА Новости". За його словами, можливою є лише передача Савченко українській стороні, питання обміну - не в компетенції міністерства.

"Процес передачі, як правило, довга історія, і вона жодним чином не обумовлена будь-якими обмінами. Тут йдеться про виконання міждержавних, як правило, двосторонніх механізмів", - пояснив міністр юстиції РФ агенції. За його словами, існує також сценарій, за яким домовленості досягаються дипломатичними каналами, й у таких випадках є можливим обмін між державами. "Така практика була, такі прецеденти були, однак це - не компетенція міністерства", - наголосив глава мін’юсту РФ.

Як відомо, українська льотчиця Надія Савченко 22 березня цього року була засуджена до 22 років колонії. Вирок набув чинності 5 квітня.

Висловлювалися припущення про обмін Надії Савченко на засуджених в Україні російських військових Алєксандра Алєксандрова та Євгєнія Єрофєєва. Їх було засуджено судом у Києві до 14 років тюремного ув’язнення 18 квітня. Засуджені та їхній захист не оскаржували судове рішення. Даних про подання апеляційної скарги прокуратурою теж немає. Згідно з українським законодавством, строк апеляційного оскарження становить один місяць.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.