Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики стали активніші

Захист держави 7633 перегляди

Опубліковано - 2.06.2016 16:08 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики стали активніші
Ситуація на фронті: російські бойовики стали активніші
Ситуація у зоні проведення АТО має тенденцію до загострення. Минулої доби російсько-терористичні бандформування 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.

Посилились обстріли на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 35 випадків відкриття вогню. Під обстрілами ворога опинились укріплення в районі Водяного, Гнутового, Талаківки та Широкиного. З зенітної установки ЗУ-23 бойовики обстріляли позиції під Новотроїцьким.

Російські найманці неодноразово вели вогонь по наших позиціях в районі Авдіївки зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів, а також мінометів калібру 82 мм.

Укріплення українських бійців на підступах до Новоселівки Другої противник обстріляв у другій половині дня та випустили із заборонених Мінськими угодами зброї, а саме 120 мм мінометів 23 міни.

Ворог посилив свої дії в районі Світлодарської дуги, де наші позиції потрапили під вогонь стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів великого калібру.

Окрім того, активізувались диверсійно-розвідувальні групи ворога. Так близько 19.00 неподалік Мар”їнки та о 20.00 в районі Троїцького спостережні пости ЗСУ виявили ДРГ у складі 10 осіб, що мали за мету проникнути в наш тил. В результаті прийнятих оперативних заходів наміри бойовиків були зірвані, і вони відступили.

На Луганщині доба пройшла відносно спокійно.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.