Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі готують ескалацію конфлікту на Донбасі?

Імперія «Совок» 5096 переглядів

Опубліковано - 6.07.2016 16:53 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі готують ескалацію конфлікту на Донбасі?
У Кремлі готують ескалацію конфлікту на Донбасі?
Якщо приводу для агресії немає - його можна придумати. Або влаштувати провокацію, як у далекому 1939 році на кордоні Третього Рейху і Польщі.

У Міністерстві закордонних справ Росії заявляють про підготовку українськими військовими «силової операції» на Донбасі, передає Радіо Свобода.

«З російської сторони було сказано, що на тлі пробуксовки переговорного процесу особливу тривогу в Москві викликає нарощування останнім часом активності Збройних сил України та добровольчих батальйонів на лінії зіткнення. Загострення обстановки відзначають і спостерігачі СММ ОБСЄ. Наявні всі симптоми того, що українськими військовими готується силова операція», -– йдеться в повідомленні відомства за підсумками зустрічі заступника міністра закордонних справ Росії Григорія Карасіна з послами Німеччини і Франції.

При цьому в російському міністерстві наголошували, що увагу послів було звернули на «неприпустимість подібних провокаційних дій, здатних «обнулити» зусилля, що вживаються, зокрема й у «нормандському» форматі, з мирного врегулювання».

Наразі ні українська сторона, ні ОБСЄ цих заяв не коментували.

Наприкінці червня в спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ заявили про зниження на 50% рівня насильства на Донбасі минулого тижня.

Україна і Захід звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі. Москва ці звинувачення відкидає, заявляючи, що на Донбасі немає російських військових, але є «добровольці».

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі. Проте обстріли тривають, а сторони звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.